top of page
Search

Access Bars kezelés – Mi köze 32 pontnak a fejeden a stresszhez?

Updated: Apr 14, 2021

Már lassan 1 éve, hogy a vírushelyzet tetőtől talpig felfordította az életünket. Ennek vannak pozitív oldalai is, de sajnos egyre több embernél jelentkeznek a negatív hatások, főként érzelmi területen. A bezártság, az elszigeteltség, a bizonytalanság és a betegségtől való félelem egyre több mindenkinél nyilvánul meg alvásproblémában, pánikrohamokban, depresszióban.


Mit lehet ilyenkor tenni?


A stressz kezelésének, levezetésének számos módszere van. Például sportolhatunk, relaxálhatunk, hallgathatunk meditációkat, zenéket.


De létezik néhány egyszerű technika, melynek segítségével relaxálhatunk és egyúttal oldhatjuk is a jelen és múltbeli blokkjainkat, feszültségeinket.


Pont ilyen egyszerű technika az Access Bars kezelés is.


Mi az az Acces Bars kezelés?

Ez egy 32 pontos fej kezlés. Az Access hozzáférést jelent. A Bars jelentése sávok. Vagyis a teljes jelentése: hozzáférés a sávokhoz.

Gary M. Dougles több, mint 20 éve dolgozta ki ezt a gyógyító technikát, melynek lényege a fejen lévő körkörösen és hosszanti irányban található 32 pont lefogásának, megérintésének kombinációján alapul.


A sávok - Bars-ok- mentén futó energia sávok raktározzák el az összes, valaha felmerült gondolatunk, döntésünk, hitünk és elképzelésünk elektromágneses lenyomatát. Minden gondolat, döntés vagy ítélet, amit valaha is meghoztunk egyfajta besűrűsödött energia, mely megakadályozhat bennünket abban, hogy javítsunk az életünk területein. Amikor ezeket a pontokat kezeljük, a berögzülések oldhatók.

Milyen területeket tudunk kezelni?

A fejünkön lévő sávok mentén például van területe az egészségnek, kreativitásnak, kommunikációnak, kapcsolatoknak, nyugalomnak, éberségne, kedvességnek, békének, hálának.

Milyen azonnali hatása lehet a kezelésnek?

Azonnali hatás tapasztalható a kapcsolatainkban, kreativitásban, önértékelésben, lelki állapotban, rugalmasabbá, nyitottabbá válhatunk, ellazulhatunk.

Mire jó a Bars kezelés?

· Csökkenti a stresszt

· Könnyedséget ad

· Oldódnak a mentális, érzelmi és fizikai blokkok

· Emelkedik a tudatossági szint

· A koncentráció nőhet

· Javulhat az egészségügyi állapot

· Képesebbé válhatunk a befogadásra és az elfogadásra

· Egyre több lehetőséget kaphatunk és egyre boldogabb, teljesebb életet élhetünk
Hogyan történik a kezelés?

A kezelés közben nem szükséges beszélni, beszélgetni. A pontok kezelésével beszéd nélkül is oldhatóak a feszültségek, így egy kellemes relaxálásban lehet részünk. A kezelés kényelmesen, masszázságyon fekve történik. mellékhatása nincs.


Az Access Bars kezelés segíthet a stressz, a félelmek csökkentésében és az ellazulásban, hogy utána újult erővel vághassunk neki a mindennapok nehézségeinek.


Rádóczi Edina

www.fitovital.hu


138 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page